OLEIROS HEALTH CENTER, Spain.
       
     
 Concept diagram/parti. Green courtyards serve as buffer spaces white introducing daylight and ventilation, and they also create 4 distinct wings to host the program spaces.
       
     
 Floor plan.
       
     
 Sections. Clerestories get bright southwest light.
       
     
 Subtle reveals in the concrete facade relate to the surrounding trees.
       
     
 Waiting room overlooking the main entry courtyard.
       
     
 South elevation view.
       
     
 Waiting room.
       
     
 Southwest patio.
       
     
 Main entry.
       
     
OLEIROS HEALTH CENTER, Spain.
       
     
OLEIROS HEALTH CENTER, Spain.

A beautiful concrete box maximizes daylight and ventilation while blocking the noise from a nearby interstate.
FIRM: Abalo Alonso
ROLE: Jose served as Project Designer through DD and CDs
PHOTOGRAPHY: Hector Santos-Diez

 Concept diagram/parti. Green courtyards serve as buffer spaces white introducing daylight and ventilation, and they also create 4 distinct wings to host the program spaces.
       
     

Concept diagram/parti. Green courtyards serve as buffer spaces white introducing daylight and ventilation, and they also create 4 distinct wings to host the program spaces.

 Floor plan.
       
     

Floor plan.

 Sections. Clerestories get bright southwest light.
       
     

Sections. Clerestories get bright southwest light.

 Subtle reveals in the concrete facade relate to the surrounding trees.
       
     

Subtle reveals in the concrete facade relate to the surrounding trees.

 Waiting room overlooking the main entry courtyard.
       
     

Waiting room overlooking the main entry courtyard.

 South elevation view.
       
     

South elevation view.

 Waiting room.
       
     

Waiting room.

 Southwest patio.
       
     

Southwest patio.

 Main entry.
       
     

Main entry.